Zwangerschapshoot Dronten I Janet

Zwangerschapshoot Dronten

 

In mei 2015 mocht ik de bruiloft van Nico en Janet fotograferen, al snel belde Janet mij op om het fantastische nieuws te vertellen dat ze zwanger was. Nu wist dat dat dit een diep gekoesterde wens was van hun dus dan ben je toch extra blij als het zover is. 

In de vroege zomer hebben we de zwangerschapsaankondiging gefotografeerd en ook heb ik Janet 9 maanden mogen volgen voor de buik foto’s.

In februari was het dan eindelijk zover om de uitgebreide zwangerschapshoot te doen, en als je dan ook nog gelijk zwanger bent met je zus dan mag deze natuurlijk niet op de foto’s ontbreken.

Het was een heerlijke shoot, je was echt prachtig zwanger lieve Janet.

In maart was daar lieve Faye, ook van deze prachtige dame mocht ik een newbornshoot maken.

Onderstaand zie je een aantal foto’s van de prachtige shoot die ik heb mogen doen samen met Janet.

Zwangerschapfotoshoot Kampen

 

Zwangerschapsfotografie Dronten

 

Zwangerschapsfotografie Harderwijk

 

Zwanger Harderwijk

 

Zwangerschapshoot Harderwijk 1

 

Zwangerschapshoot Harderwijk

 

9 maandenWil jij ook deze bijzondere periode vast laten leggen? Samen met je partner of het aankomende broertje en/of zusje? Dan verzorg ik graag een zwangerschapsshoot voor jou.. Zwangerschapsfotografie vind meestal plaats tussen week 32 en 36. Mijn fotostudio is in Dronten, maar uiteraard kan je ook een mooie zwangerschapshoot laten maken op locatie. De werkgebied is ca 1 uur rijden van Dronten, denk hierbij aan.. Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Wezep, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord. Wil je graag meer informatie kijk dan eens op de pagina informatie