Zwangerschapshoot Dronten I Lynet

Zwangerschapsshoot Dronten

In februari waren Johan en Lynet bij mij in de studio voor een zwangerschapshoot. Lynet is hier 32 weken prachtig zwanger van haar eerste kindje.

Wat een heerlijke ontspannen zwangerschapshoot hebben we gemaakt, zo ontspannen en zo gezellig!!

Als hun kleine spruit geboren zou worden mocht ik ook de newbornshoot doen leuk!! Maar lieve kleine Ruben kwam veel eerder dan gepland. Ben je benieuwd naar Ruben, kijk dan op deze pagina.

Lieve Johan en Lynet, ik heb enorm genoten van jullie. Onderstaand een kleine selectie van de leuke zwangerschapshoot die ik met jullie heb mogen doen.

Zwangerschapsfotoshoot Dronten

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle

Zwanger Dronten

Zwangerschapsfotoshoot Dronten 3Zwangerschapshoot Dronten 1

Zwangerschapsfotosessie Dronten

 

Wil jij ook deze bijzondere periode vast laten leggen? Samen met je partner of het aankomende broertje en/of zusje? Dan verzorg ik graag een zwangerschapsshoot voor jou.. Zwangerschapsfotografie vind meestal plaats tussen week 32 en 36. Mijn fotostudio is in Dronten, maar uiteraard kan je ook een mooie zwangerschapshoot laten maken op locatie. De werkgebied is ca 1 uur rijden van Dronten, denk hierbij aan.. Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Wezep, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord. Wil je graag meer informatie kijk dan eens op de pagina informatie