Zwangerschapshoot Dronten I Maartje

Zwangerschapshoot Dronten

Zwangerschapshoot Dronten

 

In maart kwamen Mark, Maartje en kleine boef Niek naar de studio voor een zwangerschapshoot. Mark en Maartje verwachten hun tweede kindje in april en kwamen als gezin foto’s laten maken van de prachtige buik van Maartje.┬á

Niek vond het maar wat gezellig in de studio, en wat was Maartje prachtig zwanger!

In april werd Niek dan eindelijk grote broer van Tijn, van Tijn heb ik ook de newbornshoot mogen doen. Ben je benieuwd naar Tijn?, kijk dan hier.

Onderstaand zie je een kleine greep van de prachtige foto’s die we hebben gemaakt.

Zwangerschapsfotoshoot Dronten

Zwangerschapshoot Dronten 2Zwangerschapshoot ZwolleZwangerschapsfotoshoot Zwolle 1Zwangerschapfotografie Dronten

Wil jij ook deze bijzondere periode vast laten leggen? Samen met je partner of het aankomende broertje en/of zusje? Dan verzorg ik graag een zwangerschapsshoot voor jou.. Zwangerschapsfotografie vind meestal plaats tussen week 32 en 36. Mijn fotostudio is in Dronten, maar uiteraard kan je ook een mooie zwangerschapshoot laten maken op locatie. De werkgebied is ca 1 uur rijden van Dronten, denk hierbij aan.. Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Wezep, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord. Wil je graag meer informatie kijk dan eens op de pagina informatie