Newbornshoot Dronten I Ruben

Newbornshoot Dronten

Newbornfotografie Dronten

Dit is Ruben van ruim 3 weken oud, normaal gesproken probeer ik de newbornshoot te plannen in de eerste 2 weken na de geboorte. Maar Ruben was het zat en wilde er vroeger uit dan gepland. Als een kindje te vroeg wordt geboren wachten wij meestal tot de uitgerekende datum. 

Met Johan en Lynet, de papa en mama van Ruben had ik al eerder een leuke zwangerschapshoot mogen maken. Het is dan zo leuk om het kindje te zien!

Met Ruben was het best hard werken, omdat Ruben in stuit had gelegen wilde hij bepaalde poses absoluut niet, geen probleem dus zochten we naar wat hij wel prettig vond. Tijdens deze zoektocht lag Ruben veel op mijn schoot en als newbornfotograaf loop je dan het risico dat er wel eens een “ongelukje” gebeurd. Maar deze boef kon er wat van hoor ­čśë

Lieve Ruben, ik heb erg van je genoten. Wees lief voor je papa en mama. Ik hoop je weer eens te zien.

Newbornfotoshoot Zwolle

Newbornfotografie Zwolle

Newbornfotoshoot Dronten

Newbornshoot Dronten 1

Newbornshoot Zwolle

Wil jij ook graag een newbornshoot laten maken van jullie nieuwe wonder. Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie. Newbornfotografie vindt plaats tussen dag 5 en 21 na de geboorte. Ik kom graag bij jullie aan huis. De meeste van babytjes komen uit Dronten, Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Elburg, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord. Ik wil je wel adviseren om in je zwangerschap een plekje te reserveren, zodat jullie niet teleurgesteld worden omdat ik geen plekje meer heb.