Newbornshoot Dronten I Finn

Newbornshoot Dronten

Newbornfotografie Dronten

Eerder schreef ik al een blog over de zwangerschapshoot die ik mocht doen met Jan Dirk en Ingeborg, vandaag een blog over de newbornshoot van  Finn. 

In het begin van de newbornshoot was Finn absoluut niet van plan om te gaan slapen, heerlijk genoot hij van alle aandacht en wilde zeker niets missen. Maar lieve Finn de aanhouder wint en na heerlijk gedronken te hebben bij mama viel je heerlijk in slaap. Zo hebben jouw papa en mama wakkere en slapende foto’s.

Finn je deed het super, je bent een heerlijk mannetje. Ik hoop je snel weer eens te zien.

Onderstaand zie je een aantal van de foto’s die wij hebben gemaakt.

Newbornshoot Dronten

Newbornshoot Dronten 1

Newbornfotoshoot Dronten

Wil jij ook graag een newbornshoot laten maken van jullie nieuwe wonder. Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie. Newbornfotografie vindt plaats tussen dag 5 en 21 na de geboorte. Ik kom graag bij jullie aan huis. De meeste van babytjes komen uit Dronten, Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Elburg, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord. Ik wil je wel adviseren om in je zwangerschap een plekje te reserveren, zodat jullie niet teleurgesteld worden omdat ik geen plekje meer heb.