Newbornshoot Dronten I Faye

Newbornshoot Dronten

Newbornfotoshoot Dronten

Ontmoet lieve kleine Faye, prachtige dochter van Janet en Nico die ik al heel vaak heb mogen fotograferen. Een aantal weken geleden was Janet o.a. bij mij in de fotostudio voor haar zwangerschapshoot en ook heb ik haar buik negen maanden lang mogen zien groeien. Hier kan je de zwangerschapshoot van Janet terug zien. 

Voor Nico en Janet was het nog een verrassing wat het zou gaan worden, er werd dan ook druk gespeculeerd binnen de familie. De verrassing was dan ook groot dat het meisje was, de meeste stemmen waren op een jongetje ingezet ­čÖé

Faye was/is een heerlijk klein poppetje, zo klein zie ik ze niet zo heel vaak. En wat deed ze het geweldig. Ze heeft heerlijk geslapen tijdens de shoot, gelukkig werd ze aan het einde even wakker zodat ik haar prachtige ogen nog even mocht zien.

Lieve Faye, ik heb van je genoten, ik weet dat ik je volgend jaar weer ga zien voor een te gekke Cake Smash sessie.

Newbornshoot Apeldoorn

Newbornshoot Dronten

Newbornfotografie Harderwijk

Newbornshoot Harderwijk

Newbornfotografie Apeldoorn
Wil jij ook graag een newbornshoot laten maken van jullie nieuwe wonder. Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie. Newbornfotografie vindt plaats tussen dag 5 en 21 na de geboorte. Ik kom graag bij jullie aan huis. De meeste van babytjes komen uit Dronten, Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Elburg, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord. Ik wil je wel adviseren om in je zwangerschap een plekje te reserveren, zodat jullie niet teleurgesteld worden omdat ik geen plekje meer heb.