Newbornshoot Emma I Dronten

Newbornshoot Dronten

Newbornshoot Kampen

In mei werd deze prachtige dame geboren, dochter van Sabine en Arjan en het kleine zusje van Stijn uit Dronten. 

Al eerder mocht ik ze als gezin fotograferen maar toen zat Emma nog lekker warm in de buik van haar mama. Wil je graag deze shoot zien? Kijk dan eens op deze pagina.

Maar nu speelde toch echt Emma de hoofdrol in deze newbornshoot. Uiteraard wilde Stijn erg graag met zijn zusje op de foto en nadat hij trots had geposeerd vertrok hij samen met zijn papa en gingen ze samen iets gezelligs doen samen.

Emma deed het geweldig tijdens de shoot, wat een heerlijk tevreden meisje. Ze heeft tijdens de sessie heerlijk geslapen en vond het allemaal wel prima.

Lieve Emma ik heb van je genoten, Stijn, wees zuinig op je zusje en Arjen en Sabine, dank je wel voor jullie vertrouwen en veel geluk met jullie prachtige gezin. Ik hoop jullie weer eens te zien.

Onderstaand zie je klein aantal van de mooie foto’s die we hebben gemaakt.

Newbornshoot Dronten

Newbornfotografie Dronten

Newbornshoot Lelystad

Newbornfotografie LelystadNewbornshoot Emmeloord

Newbornshoot Harderwijk

Newbornfotografie HarderwijkWil jij ook graag een newbornshoot laten maken van jullie nieuwe wonder. Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie. Newbornfotografie vindt plaats tussen dag 5 en 21 na de geboorte. Ik kom graag bij jullie aan huis, maar desgewenst ook in de fotostudio in Dronten plaats vinden.  De meeste van babytjes komen uit Dronten, Kampen, Zwolle (stadshagen), Apeldoorn, Heerde, Epe, Elburg, ’t Harde, Wezep, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord. Ik wil je wel adviseren om in je zwangerschap een plekje te reserveren, zodat jullie niet teleurgesteld worden omdat ik geen plekje meer heb.