Cake Smash Dronten I Finn

Cake Smash Dronten

Cake Smash Dronten

 

Als je jarig bent dan mag dat gevierd worden. Begin juni kwam Finn bij mij in de fotostudio in Dronten om alvast zijn eerste verjaardag een klein beetje te vieren met een te gekken Cake Smash.

Finn wordt 12 juli pas 1 jaar maar zijn mama en papa wilde graag de foto’s gebruiken voor de uitnodiging. Omdat Finn helemaal gek is op Mickey Mouse kozen we ook voor dit thema. Samen met de mama ontworpen we de taart en zocht we de versiering uit. Al met al een prachtig geheel geworden.

Finn kwam goed gemutst de fotostudio binnen, vol trots trok hij zijn Mickey Mouse pakje aan en begonnen we aan de fotoshoot. Van begin tot het eind heb ik genoten van Finn, wat een vrolijk manneke is dat.

We startten met gewone foto’s voor op de voorkant van het kaartje, daarna mocht Finn los op de voor hem speciaal gemaakte taart. En wat deed hij het super, hij hoefde niet te wennen maar ging heerlijk los en snoepte er heerlijk op los.

Aan het einde deden we nog de baddersessie, heerlijk in het water en nog steeds had Finn plezier. Geweldig om te zien 🙂

Finn ik heb super van je genoten, heel veel plezier op je verjaardag en hopelijk zie ik je nog eens.

Onderstaand een aantal foto’s van deze heerlijke shoot.

Cake Smash Kampen

 

Cake Smash Epe

 

Cake Smash Dronten 1

Cake Smash Apeldoorn

Cake Smash Emmeloord

 

Cake Smash Harderwijk

 

Cake Smash kampen 1

 

Cake Smash Lelystad

 

Wil jij ook een vrolijke en te gekke herinnering aan de eerste verjaardag van jullie kindje. Boek dan een Cake Smash Shoot. Wil je meer informatie over een Cake Smash Shoot kijk dan eens op deze pagina. Veel kindjes hebben bij mij al hun feestje gevierd. Kindjes uit Dronten, Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Epe, Heerde, Wezep, Elburg, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord…