Cake Smash Dronten I Rupert

Cake Smash Dronten

Cake Smash Dronten

 

5 juni kwam Rupert bij mij zijn eerste verjaardag vieren met een Cake Smash. Rupert mocht ik vorig jaar als newborn fotograferen dus wat heerlijk om deze kindjes dan weer terug te zien. 

Rupert had de dag ervoor zijn verjaardag al thuis gevierd en op deze zondag kwam hij samen met zijn mama helemaal uit Amstelveen naar de fotostudio om het nog een beetje over te doen. Eigenlijk was Rupert stiekem best moe van alles. Zoals altijd begonnen we met de “gewone” foto’s. Wat een heerlijk mannetje, een echte bink!

En toen de taart…… nou daar moest deze meneer niet veel van hebben. Daar had je toch even helemaal geen zin in. Heerlijk hoe kindjes duidelijk hun eigen plan trekken.

Uiteindelijk hebben we Rupert lekker in het badje gedaan, dat vond hij best heerlijk. En na deze heerlijke baddersessie viel hij in slaap, zo moe!

Rupert je bent een bink!

Kinderfotograaf Lelystad

 

Cakesmash Kampen

 

eerste verjaardag

 

Cakesmash Apeldoorn

 

Smash the cake Donten

 

Cake Smash taart

 

Cake Smash Elburg
Wil jij ook een vrolijke en te gekke herinnering aan de eerste verjaardag van jullie kindje. Boek dan een Cake Smash Shoot. Wil je meer informatie over een Cake Smash Shoot kijk dan eens op deze pagina. Veel kindjes hebben bij mij al hun feestje gevierd. Kindjes uit Dronten, Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Epe, Heerde, Wezep, Elburg, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord…