Cake Smash Dronten I Dina

Cake Smash Dronten

Cake Smash Apeldoorn

Vorig jaar mocht ik Dina fotograferen als newborn, samen met haar papa, mama en grote broer woont ze in Apeldoorn. In juni kwam ze alvast een beetje haar eerste verjaardag bij mij in de fotostudio vieren met een vrolijke Cake Smash Shoot. 

Zoals bij iedere cake smash shoot starten we met een preshoot, dit zijn de foto’s zonder taart, toch leuk om weer een mooie foto van je kindje te hebben. Dina genoot van alle aandacht, we hebben zelfs meerdere setjes aan kunnen doen.

Dina vond het smashen geweldig, ze heeft er goed op los geslagen en snoepte heerlijk van de taart. En Dina wat staat deze kleur je prachtig. Na de shoot nog heerlijk even in het badje, daarna mocht je heerlijk vol gegeten en alles weer lekker fris schoon met mama mee naar huis.

Dina ik heb van je genoten, wat een heerlijke vrolijke dame ben je.

Cakesmash Dronten

 

Cake smash Heerde

Cake smash Elburg

Cake smash Harderwijk

Cake smash Zwolle

Cake smash LelystadCake Smash Almere

Cake Smash Dronten 1

Cake Smash Apeldoorn 1

Cake Smash Zwolle 1
Wil jij ook een vrolijke en te gekke herinnering aan de eerste verjaardag van jullie kindje. Boek dan een Cake Smash Shoot. Wil je meer informatie over een Cake Smash Shoot kijk dan eens op deze pagina. Veel kindjes hebben bij mij al hun feestje gevierd. Kindjes uit Dronten, Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Epe, Heerde, Wezep, Elburg, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord…