Cake Smash Dronten I Katie

Cake Smash Dronten

Smash the cake Dronten

Hiep Hiep Hoera, Katie vierde bij mij in de fotostudio haar eerste verjaardag met een prachtige cake smash taart in de kleur roze. 

Zoals gewoonlijk zijn we gestart met een preshoot, we maken dan foto’s zonder taart. Katie vond het prachtig en bleef zo heerlijk zitten. Een echt modelletje. Daarna gingen wij verder met de taart, dit vond Katie niet wat ­čÖé Die vieze handjes vond ze maar niks. Maar met een beetje aanmoediging van mama heeft ze toch heerlijk gesmuld van de taart.

We eindigde met een baddersessie, nou dat vond Katie helemaal geweldig! Heerlijk spetteren in het warme water!

Katie in vond het super dat je er was, je hebt echt genoten van de sessie en wat ben je een heerlijk vrolijk meisje!

Fotograaf Zwolle

Cake Smash Dronten

Cake smash Apeldoorn

Cake smash kampen

Cake smash Zwolle

Cake smash Elburg

Cake Smash Harderwijk

Wil jij ook een vrolijke en te gekke herinnering aan de eerste verjaardag van jullie kindje. Boek dan een Cake Smash Shoot. Wil je meer informatie over een Cake Smash Shoot kijk dan eens op deze pagina. Veel kindjes hebben bij mij al hun feestje gevierd. Kindjes uit Dronten, Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Epe, Heerde, Wezep, Elburg, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord…