Familiefotografie Dronten

Familiefotografie Dronten

Familiefotografie Dronten

Dit is de gezellige familie Simmelink uit Dronten. Omdat (o)pa en (o)ma 40 jaar waren getrouwd kregen zij van de kinderen een familieshoot kado. 

Op een zeer warme zaterdag vertrokken we daarom gezellig richting het roggebotsebos tussen Kampen en Dronten, een prachtige locatie met veel groen en het is een relatief rustig bos.

Omdat ik de familie natuurlijk nog niet kende hebben we eerst even kennis gemaakt en de kleintjes (die al konden lopen) konden even hun energie kwijt. Nou dit kwam wel goed, wat een lief en gezellig gezin was dit.

We startte met de kleine kinderen, prachtig vonden ze het. Vol trots poseerde ze voor de camera, met stok, zonder stok, met auto, zonder auto. Heerlijk!! Daarna foto’s gemaakt van de gezinnen en natuurlijk (o)pa en (o)ma met het hele gezin.

De shoot ging werkelijk super, maar zelfs de grote mannen moesten op het einde even hun energie kwijt ­čśë

Hieronder een paar van de genomen foto’s.

Fotograaf Dronten

Fotograaf Kampen

Gezinsfotograaf Dronten

Fotograaf Zwolle

Fotograaf Elburg

Fotograaf Harderwijk

Willen jullie ook als gezin op de foto? Gezellig! Samen kiezen we een geschikte locatie, een locatie die bij jullie past. Uiteraard is het ook mogelijk in de fotostudio maar dit kan alleen voor kleinere groepen. Kijk eens op de informatiepagina of neem contact op via het contactformulier.