Zwangerschapshoot Dronten I Jacqueline

Zwangerschapshoot Dronten

Zwangerschapsfotografie Dronten

Edgar en Jacqueline heb ik ruim 2 jaar geleden voor het eerst mogen ontmoeten, Jacqueline was toen zwanger van hun eerste kindje Nafthal. In die 2 jaar heb ik al verschillende shoot voor dit prachtige gezin mogen doen. Nu Jacqueline zwanger is van hun 2e kindje vond ik het dan ook weer geweldig om ze weer te zien in mijn fotostudio voor een zwangerschapshoot.

Uiteraard kwam Nafthal ook gezellig mee, heerlijk om te zien hoe deze lieverd is gegroeid en dat hij straks grote broer wordt vind hij helemaal geweldig.

Het was wederom weer een gezellige en ontspannen shoot, ik kan niet wachten tot de kleine er is…

Zwangerschapsfotografie Heerde

 

Zwangerschapsfotografie Zwolle

 

Zwangerschapshoot Dronten

 

Zwangerschapshoot ZwolleZwangerschapshoot Harderwijk

Wil jij ook deze bijzondere periode vast laten leggen? Samen met je partner of het aankomende broertje en/of zusje? Dan verzorg ik graag een zwangerschapsshoot voor jou.. Zwangerschapsfotografie vind meestal plaats tussen week 32 en 36. Mijn fotostudio is in Dronten, maar uiteraard kan je ook een mooie zwangerschapshoot laten maken op locatie. De werkgebied is ca 1 uur rijden van Dronten, denk hierbij aan.. Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Wezep, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord. Wil je graag meer informatie kijk dan eens op de pagina informatie