Newbornshoot Kuinre I Mauro

Newbornshoot Kuinre

Newbornshoot Steenwijk

In juni is prachtige Mauro geboren, samen met zijn papa en mama woont hij in Kuinre (Noord Oost Polder). Mauro was 13 daagjes jong toen ik hem op de foto mocht zetten.

Mauro wat deed je het geweldig, en ik ben helemaal verliefd geworden op je prachtige haartjes.

Onderstaand zie je een kleine selectie van de prachtige foto’s die we hebben gemaakt.

Newbornshoot Emmeloord

Newbornshoot Dronten

Newbornfotograaf ZwolleNewbornfotograaf SteenwijkNewbornfotograaf DrontenNewbornshoot Apeldoorn
Wil jij ook graag een newbornshoot laten maken van jullie nieuwe wonder. Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie. Newbornfotografie vindt plaats tussen dag 5 en 21 na de geboorte. Ik kom graag bij jullie aan huis, maar desgewenst ook in de fotostudio in Dronten plaats vinden. De meeste van babytjes komen uit Dronten, Kampen, Zwolle (stadshagen), Apeldoorn, Heerde, Epe, Elburg, ’t Harde, Wezep, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord. Ik wil je wel adviseren om in je zwangerschap een plekje te reserveren, zodat jullie niet teleurgesteld worden omdat ik geen plekje meer heb. Kijk voor meer informatie op deze pagina.