Newbornshoot Lelystad I Elyne

Newbornshoot Lelystad

Newbornshoot Lelystad

 

Dit is Elyne, samen met haar papa, mama, grote broer en grote zus woont ze in Lelystad.

Toen ik ruim vier jaar geleden begon met het fotograferen van pas geboren wonders, was Sophie (de grote zus van Elyne) mijn eerste newborn-meisje. Het voelde dan ook als een eer dat ik lieve Elyne ook mocht fotograferen.

Elyne was al niet meer een echte newborn, met haar 9 weken was ze al een prachtige wakkere dame. Maar wel een hele rustige dus we konden in alle rust prachtige foto’s maken.

Uiteraard hebben we ook nog mooie gezinsfoto’s gemaakt.

Newbornfotoshoot Lelystad

Older newborn

Newbornshoot Dronten

Newbornshoot Kampen

Newbornfotograaf Dronten

Newbornfotografie Zwolle

Newbornfotografie Emmeloord

Newborn

Wil jij ook graag een newbornshoot laten maken van jullie nieuwe wonder. Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie. Newbornfotografie vindt plaats tussen dag 5 en 21 na de geboorte. Ik kom graag bij jullie aan huis, maar desgewenst ook in de fotostudio in Dronten plaats vinden. De meeste van babytjes komen uit Dronten, Kampen, Zwolle (stadshagen), Apeldoorn, Heerde, Epe, Elburg, ’t Harde, Wezep, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord. Ik wil je wel adviseren om in je zwangerschap een plekje te reserveren, zodat jullie niet teleurgesteld worden omdat ik geen plekje meer heb. Kijk voor meer informatie op deze pagina.