Newbornshoot Swifterbant I Faya

Newbornshoot Swifterbant

Newbornshoot Dronten

Dit is mooie Faya uit Swifterbant.. Faya mocht ik vlak voor de zomer fotograferen op een heerlijke voor zomerse dag.

Ik werd super hartelijk en lief ontvangen door de papa en mama van Faya. Na gezellig even gekletst te hebben (De papa van Faya heeft op de school gewerkt van onze jongste zoon en Dinja bleek een oud school vriendinnetje te zijn van mijn zusje, dus we hadden genoeg gesprekstof) was het dan toch echt tijd voor de newbornshoot van Faya, want daar kwam ik dan toch ook voor.

Faya deed het fantastisch tijdens de shoot, echt een heerlijk en rustig meisje en we hebben prachtige foto’s kunnen maken.

Faya ik heb van je genoten, Bart en Dinja dank je wel dat ik dit voor jullie mocht doen. Ik hoop jullie snel weer eens te zien.

Babyshoot dronten

Baby fotograaf DrontenNewbornfotografie Emmeloord

Newbornshoot EmmeloordNewbornfotografie Dronten
Wil jij ook graag een newbornshoot laten maken van jullie nieuwe wonder. Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie. Newbornfotografie vindt plaats tussen dag 5 en 21 na de geboorte. Ik kom graag bij jullie aan huis, maar desgewenst ook in de fotostudio in Dronten plaats vinden. De meeste van babytjes komen uit Dronten, Kampen, Zwolle (stadshagen), Apeldoorn, Heerde, Epe, Elburg, ’t Harde, Wezep, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord. Ik wil je wel adviseren om in je zwangerschap een plekje te reserveren, zodat jullie niet teleurgesteld worden omdat ik geen plekje meer heb. Kijk voor meer informatie op deze pagina.