Newbornshoot Dronten I Bodylle

Newbornshoot Dronten

Newbornshoot dronten

Dit is Bodylle, lieve en prachtige dochter van Edgar en Jacqueline en kleine zus van Nafthal. Jacqueline en Edgar heb ik ruim 2 jaar geleden ontmoet toen Jacqueline zwanger was van Nafthal. In tussentijd heb dit mooie en lieve gezin meerdere malen voor mijn lens gehad. Eerder schreef ik al een blog over de prachtige buik van Jacqueline, ben je benieuwd lees deze blog dan hier . Omdat Jacqueline uitgerekend was tijdens mijn vakantie en zij ook van Nafthal eerder beviel dan uitgerekend vond ik het allemaal best spannend.

Maar Jacqueline beviel (voor mij) keurig op tijd, zo net aan het einde van mijn vakantie.

Bodylle deed het geweldig tijdens de shoot, een heerlijk tevreden meisje, en wat is ze mooi!!!

Lieve Edgar en Jacqueline, ik vond het geweldig dat ik dit (weer) voor jullie mocht doen. Heel veel geluk met jullie prachtige gezin!! Wij zullen elkaar zeker nog eens treffen.

Newbornshoot Zwolle

Newbornshoot Apeldoorn

Newbornshoot Lelystad

Newbornshoot Harderwijk

Newbornshoot Emmeloord

Wil jij ook graag een newbornshoot laten maken van jullie nieuwe wonder. Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie. Newbornfotografie vindt plaats tussen dag 5 en 21 na de geboorte. Ik kom graag bij jullie aan huis, maar desgewenst ook in de fotostudio in Dronten plaats vinden. De meeste van babytjes komen uit Dronten, Kampen, Zwolle (stadshagen), Apeldoorn, Heerde, Epe, Elburg, ’t Harde, Wezep, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord. Ik wil je wel adviseren om in je zwangerschap een plekje te reserveren, zodat jullie niet teleurgesteld worden omdat ik geen plekje meer heb. Kijk voor meer informatie op deze pagina.