Cake Smash thema Sesamstraat I Nafthal

Cake Smash thema Sesamstraat

Cake Smash

Het is alweer even geleden maar afgelopen juni kwam Nafthal zijn 2e verjaardag bij mij vieren met Cake Smash in het thema Sesamstraat.

Een leuke uitdaging… opzoek naar een passende taart, leuke slingers… alles werd uit de kast gehaald om er een leuk feestje van te maken. En een leuk feestje werd het. Met dank aan mijn vaste taartenbakster Fausha die de prachtige taart maakte en samen met mama Jacqueline zochten we naar slingers, ballonnen en knuffels.

Nafthal vond het allemaal prachtig, we begonnen met de pres-shoot, om daarna helemaal los te gaan op de taart. Nafthal vond het allemaal prachtig en was maar druk bezig met de extra koekjes die in koekiemonster zijn mond zaten.

We sloten af met een baddersessie, dat was helemaal feest voor Nafthal šŸ™‚ We hebben flink moeten dweilen!!

Nafthal lieverd, ik heb van je genoten!

Cake Smash fotoshoot

Cake smash Dronten

Cake Smash Lelystad

Cake Smash Sesamstraat

Cake Smash ZwolleSesamstraat

Baddershoot Cake Smash

Wil jij ook een vrolijke en te gekke herinnering aan de eerste verjaardag van jullie kindje. Boek dan een Cake Smash Shoot. Wil je meer informatie over een Cake Smash Shoot kijk dan eens op deze pagina. Veel kindjes hebben bij mij al hun feestje gevierd. Kindjes uit Dronten, Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Epe, Heerde, Wezep, Elburg, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord…