Cake Smash Kampen I Railey

Cake Smash Kampen

Cake smash Kampen

Hiep Hiep Hoera, lieve Railey vierde in juli bij mij zijn eerste verjaardag met een te gekke cake smash.

Railey woont samen met zijn papa en mama in Kampen, ik mocht deze lieverd een jaar geleden ook als newborn fotograferen, ik vind het altijd zo leuk om die kleine hummels dan weer terug te zien.

Railey kwam met een grote lach op zijn gezichtje binnen, wat een heerlijk vrolijk manneke is dat!! Hij vond de cake smash geweldig en heeft er zo van genoten. We hebben dan ook te gekke foto’s kunnen maken van de cake smash.

Cake smash jongen

cakesmash jongenCakesmash Kampen

Cakesmash drontenCakesmash zwolle

Cakesmash lelystad

Cakesmash harderwijk
Wil jij ook een vrolijke en te gekke herinnering aan de eerste verjaardag van jullie kindje. Boek dan een Cake Smash Shoot. Wil je meer informatie over een Cake Smash Shoot kijk dan eens op deze pagina. Veel kindjes hebben bij mij al hun feestje gevierd. Kindjes uit Dronten, Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Epe, Heerde, Wezep, Elburg, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord… Wil je meer informatie kijk dan eens op deze pagina