Newbornshoot Apeldoorn I Freek

Newbornshoot Apeldoorn

Newbornfotografie Apeldoorn

Ontmoet lieve Freek uit Apeldoorn, begin augustus is deze mooie man geboren en mocht ik naar Apeldoorn voor de newbornshoot.

Newbornshoot Apeldoorn

Newbornshoot Zwolle psd

Newbornfotografie Zwolle

Newbornshoot KampenNewbornshoot Dronten
Wil jij ook graag een newbornshoot laten maken van jullie nieuwe wonder. Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie. Newbornfotografie vindt plaats tussen dag 5 en 21 na de geboorte. Ik kom graag bij jullie aan huis, maar desgewenst ook in de fotostudio in Dronten plaats vinden. De meeste van babytjes komen uit Dronten, Kampen, Zwolle (stadshagen), Apeldoorn, Heerde, Epe, Elburg, ’t Harde, Wezep, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord. Ik wil je wel adviseren om in je zwangerschap een plekje te reserveren, zodat jullie niet teleurgesteld worden omdat ik geen plekje meer heb. Kijk voor meer informatie op deze pagina.