Newbornshoot Zwolle I Senn

Newbornshoot Zwolle

Newbornshoot zwolle

Begin augustus werd deze prachtige man geboren en mocht ik naar hem toe voor een newbornshoot in Zwolle. 

Al eerder mocht ik een zwangerschapshoot maken van Suzan, benieuwd naar deze foto’s kijk dan op deze pagina

Senn was een heerlijk en relaxed mannetje en deed het super tijdens de shoot.

Newbornshoot Apeldoorn

Newbornshoot Dronten

Newbornshoot Kampen

Newbornshoot HarderwijkNewbornshoot LelystadNewbornshoot Zeewolde
Wil jij ook graag een newbornshoot laten maken van jullie nieuwe wonder. Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie. Newbornfotografie vindt plaats tussen dag 5 en 21 na de geboorte. Ik kom graag bij jullie aan huis, maar desgewenst ook in de fotostudio in Dronten plaats vinden. De meeste van babytjes komen uit Dronten, Kampen, Zwolle (stadshagen), Apeldoorn, Heerde, Epe, Elburg, ’t Harde, Wezep, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord. Ik wil je wel adviseren om in je zwangerschap een plekje te reserveren, zodat jullie niet teleurgesteld worden omdat ik geen plekje meer heb. Kijk voor meer informatie op deze pagina.