Zwangerschapsfotografie Zwolle I Suzan

Zwangerschapsfotografie Zwolle

Zwangerschapsfotografie

Begin juli kwam Suzan en haar 2 mannen bij mij in de studio om een zwangerschapshoot te laten maken van haar prachtige buik. 

Suzan is op dat moment al bijna uitgerekend en wat zag ze er prachtig uit! Graag wilde we ook foto’s van het gezin samen maar kleine Julian dacht daar heel anders over… Die vond alles leuk en spannend in de studio maar op de foto vond hij niet zo nodig ­čÖé

Begin augustus is hun prachtige 2e zoon Senn geboren en ook daar mocht ik naar toe voor de newbornshoot, benieuwd naar Senn? Kijk dan eens op deze pagina.

Zwangerschapsfotografie Zwolle

Zwanger Zwolle

Zwangerschapsfoto's Zwolle

Samen lezen

Wil jij ook een zwangerschapshoot laten maken van je prachtige buik, dit kan tussen de 32 en 36 weken van je zwangerschap. Bel op tijd voor een afspraak zodat ik je een plekje kan garanderen. Wil je graag meer informatie kijk dan eens op deze pagina