Newbornshoot Dieren I Jacey

Newbornshoot Dieren

newbornshoot Dieren

Ontmoet mooie Jacey van 4 daagjes jong uit Dieren.

Jacey woont samen met haar papa, mama en grote zus van 10 jaar in Dieren, vlak bij Arnhem.

De mama van Jacey wilde heel graag foto’s voor op het geboorte kaartje, dus toen Jacey nog maar 4 daagjes jong was mocht ze als een echt model poseren. Jacey deed het super, ze heeft de hele shoot heerlijk geslapen.

Jacey je deed het super, wat een prachtig meisje ben je. Veel plezier met je mama, papa en grote zus.

Wil jij ook graag een newbornshoot laten maken van jullie nieuwe wonder. Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie. Newbornfotografie vindt plaats tussen dag 5 en 21 na de geboorte. Ik kom graag bij jullie aan huis, maar desgewenst ook in de fotostudio in Dronten plaats vinden. De meeste van babytjes komen uit Dronten, Kampen, Zwolle (stadshagen), Apeldoorn, Heerde, Epe, Elburg, ’t Harde, Wezep, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord. Ik wil je wel adviseren om in je zwangerschap een plekje te reserveren, zodat jullie niet teleurgesteld worden omdat ik geen plekje meer heb. Kijk voor meer informatie op deze pagina.