Newbornshoot Genemuiden I Saar

Newbornshoot Genemuiden

newbornshoot Genemuiden

Dit is mooie lieve maar vooral vrolijke Saar uit Genemuiden. Saar is in oktober geboren maar we hebben in januari de shoot gedaan, daarom spreken we van een older newbornshoot of babyshoot.2 jaar geleden mocht ik ook al de grote broer van Saar fotograferen, altijd leuk om dan weer bij de ouders terug te komen.

Saar wat deed je het goed en wat heb je een prachtige lach!

babyshoot Genemuiden

Older newborn Zwolle

newbornshoot Zwolle

newbornshoot Kampen

Wil jij ook graag een newbornshoot laten maken van jullie nieuwe wonder. Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie. Newbornfotografie vindt plaats tussen dag 5 en 21 na de geboorte. Ik kom graag bij jullie aan huis, maar desgewenst ook in de fotostudio in Dronten plaats vinden. De meeste van babytjes komen uit Dronten, Kampen, Zwolle (stadshagen), Apeldoorn, Heerde, Epe, Elburg, ’t Harde, Wezep, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord. Ik wil je wel adviseren om in je zwangerschap een plekje te reserveren, zodat jullie niet teleurgesteld worden omdat ik geen plekje meer heb. Kijk voor meer informatie op deze pagina.