Cake smash Apeldoorn I Vayen

Cake Smash Apeldoorn

cake smash dronten

Hiep Hiep Hoera, in januari vierde Vayen haar eerste verjaardag bij mij in de studio met een vrolijke cake smash. 

Vayen woont samen met haar papa en mama in Apeldoorn. En kwam als een vrolijk meisje de studio binnen. Ze moest wel even wennen aan alles maar wat deed je het goed Vayen.

Geniet van de mooie foto’s en hopelijk zie ik je nog eens.


Wil jij ook een vrolijke en te gekke herinnering aan de eerste verjaardag van jullie kindje. Boek dan een Cake Smash Shoot. Wil je meer informatie over een Cake Smash Shoot kijk dan eens op deze pagina. Veel kindjes hebben bij mij al hun feestje gevierd. Kindjes uit Dronten, Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Epe, Heerde, Wezep, Elburg, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord… Wil je meer informatie kijk dan eens op deze pagina