Cake Smash Nunspeet I Zanoah

Cake Smash Nunspeet

Hiep Hiep Hoera voor Zanoah uit Nunspeet. Begin januari kwam hij bij mij zijn eerste verjaardag vieren. 

Zanoah zijn mama koos voor de vrolijke kleur geel, weer eens iets anders dan blauw. Leuk hoor!!

Tijdens de preshoot genoot Zanoah volop, maar de smash vond hij niet zo interessant en had er dus niet veel zin in. Met goede hulp van papa en mama hebben we toch nog een mooi aandenken kunnen maken aan zijn eerste verjaardag.

Wil jij ook een vrolijke en te gekke herinnering aan de eerste verjaardag van jullie kindje. Boek dan een Cake Smash Shoot. Wil je meer informatie over een Cake Smash Shoot kijk dan eens op deze pagina. Veel kindjes hebben bij mij al hun feestje gevierd. Kindjes uit Dronten, Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Epe, Heerde, Wezep, Elburg, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord… Wil je meer informatie kijk dan eens op deze pagina