Cake Smash Almere I Jamie

Cake Smash Almere I Jamie

Hip Hip Hooray voor Jamie uit Almere, samen kwam Jamie met zijn papa en mama naar de fotostudio in Dronten om zijn eerste verjaardag te vieren met een leuke cake smash in een voetbal thema. 

De papa van Jamie is een groot voetbalfan, het liefst wilde hij dan ook de kleuren van zijn favoriete club gebruiken, de mama van Jamie voelde hier niet zoveel voor ­čśë en zo hebben we gekozen voor een neutraal voetbalthema in de kleuren groen, zwart en wit.

We zijn gestart met leuke foto’s van Jamie alleen, wat een heerlijk vrolijk ventje ben je Jamie, je vond alles prima en genoot volop van alle aandacht die je kreeg. Tijdens de Cake Smash moest je even wennen en wist je niet zo goed wat je nou toch met die taart moest doen. Papa wilde je maar wat graag helpen en even vond je het leuker om papa eten te geven dan zelf te eten. Maar met geduld en geweldige hulp van papa heb je heerlijk van de taart gegeten en lekker gekliederd.

Naderhand hebben we een heerlijk badje voor je gemaakt, de bellen die we gingen blazen vond je prachtig, wat een schik had je om alles.

Lieve Jamie, ik heb van je genoten vent! Hopelijk zie ik je nog eens.

Wil jij ook een vrolijke en te gekke herinnering aan de eerste verjaardag van jullie kindje. Boek dan een Cake Smash Shoot. Wil je meer informatie over een Cake Smash Shoot kijk dan eens op deze pagina. Veel kindjes hebben bij mij al hun feestje gevierd. Kindjes uit Dronten, Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Epe, Heerde, Wezep, Elburg, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord… Wil je meer informatie kijk dan eens op deze pagina