Cake Smash Nunspeet I Jort

Cake Smash Nunspeet I Jort

Hip Hip Hooray voor Jort uit Nunspeet, samen met zijn papa en mama kwam hij gezellig naar de fotostudio in Dronten om zijn eerste verjaardag te vieren met een leuke en kleurrijke cake smash

Jort kwam vrolijk de studio binnen, we zijn gestart met leuke foto’s van Jort alleen en ook een paar samen met papa en mama. Wat genoot je van alle aandacht lieve vent. Toen wij de fotostudio gingen versieren en het taartje voor je neerzette vond je allemaal niet meer zo interessant, de taart kon je niet echt boeien. Je papa haalde 2 lepels tevoorschijn, iets waar je altijd om moet lachen als je thuis bent. En ja hoor, wat een plezier beleefde je aan de 2 lepels, geweldig om te zien.

We eindigden de fotoshoot met een heerlijke baddersessie, wat vond je het water heerlijk! Al met al hebben we een leuke cake smash met je kunnen doen. In januari word je dan ook alweer 1 jaar, de foto’s gaan papa en mama gebruiken op je uitnodigingskaart.

Lieve Jort, ik wens je een fijne verjaardag, geniet van alle cadeautjes die je mag krijgen.

Wil jij ook een vrolijke en te gekke herinnering aan de eerste verjaardag van jullie kindje. Boek dan een Cake Smash Shoot. Wil je meer informatie over een Cake Smash Shoot kijk dan eens op deze pagina. Veel kindjes hebben bij mij al hun feestje gevierd. Kindjes uit Dronten, Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Epe, Heerde, Wezep, Elburg, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord… Wil je meer informatie kijk dan eens op deze pagina