Cake Smash Wezep I Marina

Cake Smash Wezep I Marina

Lieve Marina uit Wezep mocht ik ook als kleine baby fotograferen, hoe leuk is het dan als ze ook haar eerste verjaardag komt vieren met een leuke cake smash.Ā 

Marina woont samen met haar papa en mama in Wezep dus je komt ze dan eigenlijk ook nooit eens tegen, heerlijk om te zien hoe ze dan in een jaar tijd zijn gegroeid en veranderd.

We zijn gestart met het maken van de gewone foto’s, wat een prachtig meisje en helemaal verliefd op haar mooie haartjes. De papa en mama wilde graag mooie zachte roze kleuren aangevuld met goud en vlinders. Marina genoot van de taart, al was ze niet zo gek op vieze handjes, een echte dame šŸ™‚

Uiteraard zijn we ook nu weer geƫindigd met de baddershoot, heerlijk spetteren in het warme water, heerlijk vond ze het.

Lieve Marina, ik heb van je genoten. Ik hoop je snel weer eens te zien.

Wil jij ook een vrolijke en te gekke herinnering aan de eerste verjaardag van jullie kindje. Boek dan een Cake Smash Shoot. Wil je meer informatie over een Cake Smash Shoot kijk dan eens op deze pagina. Veel kindjes hebben bij mij al hun feestje gevierd. Kindjes uit Dronten, Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Epe, Heerde, Wezep, Elburg, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Lelystad en Emmeloord… Wil je meer informatie kijk dan eens op deze pagina