Cake Smash

Een uniek en te gek concept binnen CaWe Fotografie heet Smash Fun. Wil je iets anders dan anders dan is dit te gek om te doen.

We starten voor kindjes vanaf 1 tot 3 jaar met een Cake Smash. Julie kleine meid of stoere vent mag helemaal los gaan op een speciaal voor hem of haar versierde taart. De fotoshoot vindt plaats bij mij in de fotostudio in Dronten. We starten met een preshoot, dit is een korte shoot van alleen jullie kindje, daarna mag jullie kindje helemaal los gaan op de taart en we eindigen met een leuke baddersessie. Je kunt kiezen uit verschillende soorten kleuren, dit bespreken we samen. Ook is het mogelijk om een themashoot te doen, samen bespreken we uitgebreid wat we allemaal gaan gebruiken bij dit thema.

Vanaf 3 tot 6 jaar hebben we Paint Smash. Als een echte Vincent van Gogh maakt jullie kindje zijn of haar eigen schilderij. Jezelf ook lekker onder schilderen hoort daar natuurlijk helemaal bij. De fotoshoot vindt plaats bij mij in de fotostudio in Dronten. Ook hier starten we met een preshoot om daarna lekker aan de slag te gaan met de kwast.

Voor de kindjes vanaf 6 jaar hebben we Powder Smash. Op een leuke buitenlocatie mogen ze helemaal los gaan met kleurpoeder. Deze shoot is geweldig om te doen met meerdere kindjes. De poeder is niet schadelijk voor de gezondheid en makkelijk wasbaar uit de kleding.

 

Wat gaan we doen?

Voor de shoot

Je kunt mij bellen of mailen voor een afspraak. Samen kijken we naar een datum die jullie het beste past. De meeste shoots worden ruim een maand voor de verjaardag gepland, zo kun je de foto’s ook gebruiken voor de verjaardagsuitnodiging. Het is aan te raden om al ruim voor de gewenste data een shoot te boeken zodat je zeker bent van een plekje. Je ontvangt van mij per mail een bevestiging van onze gemaakte afspraak. 14 dagen voor aanvang van de shoot ontvang je van mij de factuur, deze dient voor de shoot te zijn voldaan. Dit kan je via de bank overmaken of contant afrekenen op de dag zelf.

Tijdens de shoot
Gaan we prachtige foto’s maken van jullie kindje. Afhankelijk van jullie gekozen pakket gaan we de setting opbouwen. Ik adviseer je om zelf iets te drinken voor jullie kindje mee te nemen. Ook  een schone kledingset voor jezelf is aan te raden.

Heb jezelf accessoires zoals bijvoorbeeld een naamslinger dan mag je dat altijd meenemen.

Na de shoot
Ga ik hard voor jullie aan de slag om de meest mooie foto’s voor jullie te bewerken. Na goedkeuring ontvang je dezelfde dag via FB een preview. Na ongeveer 2 weken worden de foto’s digitaal via we-transfer aan je verstuurd.

 

 

Prijzen

Onderstaand kan je de keuze maken welke smash je wilt boeken.

 

  • Wil je graag bovenstaande shoot aanvullen met leuke foto’s van jullie als gezin dan is het mogelijk om een minishoot bij te boeken voor € 75,00. Je ontvangt dan 10 extra foto’s van jullie samen. 

Wil je meer zien? 

Wil je meer zien van de verschillende smashen, bekijk dan mijn portfolio of een leuke blog.

   PortfolioSSSS   Blog

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op, ik sta je graag te woord en denk graag met je mee.

   Contact opnemen

error: Content is protected !!