Newborn

Newbornfotografie? Van Harte Gefeliciteerd!

Newbornfotografie is een unieke en bijzondere fotoshoot met een pasgeboren baby tussen de 5 en 21 dagen oud. De eerste dagen is jullie baby nog zo klein en zo puur, een prachtig tijd om nooit te vergeten en daarom zeer bijzonder om dit moment vast te laten leggen door middel van een unieke fotoreportage.De kleine handjes en voetjes, de manier waarop ze vredig liggen te slapen. Dit zijn de momenten die je niet meer wilt vergeten en je wilt blijven je herinneren hoe het leventje van jullie baby begon.

Een newborn shoot vindt meestal plaats bij jullie thuis, lekker in jullie eigen omgeving. Ik maak de foto’s met natuurlijk daglicht, waardoor de foto’s een zachte uitstraling krijgen. Wil je toch liever naar de studio komen dan is dit natuurlijk geen probleem.

Ik neem uitgebreid de tijd om jullie baby te fotograferen en jullie als trotse ouders met eventueel broertjes of zusjes mogen natuurlijk ook op de foto. Tussendoor is er voldoende tijd om even rustig jullie baby te voeden en te knuffelen.

Ik laat me graag inspireren door jullie eigen spulletjes zodat de foto’s een persoonlijk karakter krijgen, maar neem zelf ook div. achtergronden, mutsjes en overige accessoires mee.

newbornfotografie

Wat gaan we doen?

Voor de shoot
Je kunt mij bellen of mailen voor een afspraak. Samen kijken we naar een datum die jullie het beste past. De meeste shoots worden gepland tussen de 5e en 21e dag na de geboorte van jullie kindje. Het is aan te raden om al ruim voor de uitgerekende data een shoot te boeken zodat je zeker bent van een plekje.  Je ontvangt van mij per mail een bevestiging van onze gemaakte afspraak. 14 dagen voor aanvang van de shoot ontvang je van mij de factuur, deze dient voor de shoot te zijn voldaan. Dit kan je via de bank overmaken of contant afrekenen op de dag zelf.

Tijdens de shoot
Gaan we prachtige foto’s maken van jullie kleine wonder. Afhankelijk van jullie gekozen pakket gaan we de settings opbouwen. Ik heb zelf alle accessoires bij mij, maar heb je zelf iets dat je graag wilt gebruiken dan is dit zeker mogelijk. Onderstaand vind je een aantal tips voor een geslaagde newbornshoot.

  • Ik werk met zelf meegenomen achtergronden en accessoires, heb jezelf iets leuks en dierbaars in huis wat je graag wilt verwerken in de fotoshoot dan is dit geen enkel probleem.
  • Ik werk met natuurlijk daglicht, dit houdt in dat ik een ruimte nodig heb van ca 2×2 meter met het liefst een groot raam in mijn rug.
  • Omdat we jullie kindje ook zonder kleren fotograferen wil ik je vragen om de temperatuur in de ruimte waar we fotograferen op minimaal 24 graden te houden.
  • Ook al is jullie kindje nog zo klein de fotoshoot zal intensief zijn, houdt er dus rekening mee dat jullie kindje waarschijnlijk extra wilt drinken.
  • Probeer jullie kindje ca 2 uur voor mijn aankomst wakker te houden en lekker te voeden als ik opbouw. Ook een warm badje werkt altijd erg rustgevend.
  • Indien je zelf voedt adviseer ik de avond voor mijn komst geen koffie te drinken.

Na de shoot
Ga ik hard voor jullie aan de slag om de meest mooie foto’s voor jullie te bewerken. Na goedkeuring ontvang je dezelfde dag via FB een preview. Na ongeveer 2 weken zet ik de foto’s  in een online album afgeschermd met een wachtwoord. Uit dit album kan jij je keuze maken. Onderstaand kan jij je keuze maken welk pakket je wilt reserveren. Na je keuze worden de foto’s digitaal via we-transfer aan je verstuurd.

Prijzen

Je ontvangt ongeveer 2 weken na de shoot een mailtje van mij met de link naar jou persoonlijke pagina binnen mijn website. Hier staan de mooiste foto’s in die we tijdens de shoot hebben gemaakt. Het verschilt per shoot hoeveel foto’s er online komen maar het zullen er ongeveer tussen de 20 en 25 zijn. Je kunt uit verschillende pakketten kiezen, na je keuze worden de foto’s via we-transfer aan je toegestuurd. Als extra bonus ontvang je de foto’s van jouw keuze ook in zwart/wit.

newbornfotografie

Newbornfotografie op locatie is exclusief reiskosten. Vanaf 8253 zijn de eerste 15 km vrij, daarna € 0,35 per km

Losse digitale bestanden zijn af te nemen tegen een meerprijs van € 15,00 per stuk

Wil je de shoot liever in de studio dan geldt er een korting van 10% 

** Boek je naast je newbornshoot ook een zwangerschapshootshoot dan ontvang je 10% korting op de newbornshoot**

Meer zien? 

Wil je meer zien van newbornfotografie, bekijk dan eens mijn portfolio of een leuke blog.

   PortfolioSSSS   Blog

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op, ik sta je graag te woord en denk graag met je mee.

   Contact opnemen

error: Content is protected !!