Over mij

Vrolijk * Perfectionistisch * Harde Werker * Nieuwsgierig * (tikkie) Eigenwijs * Spontaan *  Dol op mijn 2 zoontjes (Nick en Ruben) * Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingenLekker Eten * Enthousiast * Leergierig * Mijn grote liefde Jeroen * Extravert * Gedreven Carissa*Canon  familiemens

 

Hi, ik ben Carissa Hazenberg-Wemmenhove en de fotografe achter CaWe Fotografie.

Wat begon als mijn grootste hobby is over de jaren heen uitgegroeid tot een belangrijk deel van mijn leven. In 2009 ben ik gestart met de opleiding tot vakfotograaf aan de Fotovakschool in Apeldoorn om mijn technische kennis en creativiteit verder te ontwikkelen. Begin 2011 heb ik besloten om van mijn hobby mijn vak te maken en is CaWe Fotografie “geboren”

Ik hou van mensen en van het echte leven met al zijn verrassende momenten. Dit is ook mijn uitgangspunt als ik fotografeer. Nooit sturend, nooit standaard, maar oog hebben voor sfeer, emotie en detail, dat is waar het volgens mij om moet gaan.

Mijn grootste passie is het fotograferen van mensen, en dan vooral de kleinste hebben mijn voorkeur. Een leuke shoot in de studio maar er lekker op uittrekken voor een spontane shoot op locatie maken voor mij fotograferen tot een waar feestje.

Geen mens is hetzelfde dus ook geen enkele foto is hetzelfde.

Kijk rustig rond op mijn website en als je vragen hebt stel ze gerust, ik sta je graag te woord!

Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort voor mijn camera.

 

 

error: Content is protected !!