Zwanger

Zwangerschapsfotografie? Van harte gefeliciteerd!

Jullie kindje dat groeit in je buik. Nu al met een eigen uitstraling en een eigen karakter. Het is én blijft iets bijzonders. Op dit moment ben jij de enige die jullie kindje echt voelt, straks als jullie kindje geboren is dan mag je hem of haar delen met de mensen die je lief zijn.

Hoe mooi en bijzonder is het dan om nu, doormiddel van een fotoshoot, deze unieke verbintenis voor altijd vast te laten leggen. Dit kan alleen, samen met je partner of aanstaande broertjes of zusjes.

Nog even, en dan mag de rest van de wereld kennis maken met jullie kindje.

Zwangerschapsfotografie

Wat gaan we doen?

Voor de shoot
Je kunt mij bellen of mailen voor een afspraak. Samen kijken we naar een datum die jullie het beste past. De meeste shoots worden gepland tussen de 32 en 36 weken van je zwangerschap. Het is aan te raden om rond 25 weken een shoot te boeken zodat je zeker bent van een plekje. Aan de hand van je persoonlijke wensen kijken we of naar een buitenlocatie gaan of binnen bij mij in de fotostudio. Je ontvangt van mij per mail een bevestiging van onze gemaakte afspraak. 14 dagen voor aanvang van de shoot ontvang je van mij de factuur, deze dient voor de shoot te zijn voldaan. Dit kan je via de bank overmaken of contant afrekenen op de dag zelf.

Tijdens de shoot
We spreken af op de locatie of bij mij in de fotostudio in Dronten. Daar gaan we een mooie en dierbare herinnering voor later maken, van jou maar vooral van je prachtige buik. want dat is waar het allemaal omgaat tijdens zwangerschapsfotografie. Onderstaand vind je een aantal tips voor een geslaagde zwangerschaps fotoshoot.

  • Draag voorafgaand aan de fotoshoot liever geen strakke kleding, dit kan lelijke striemen op je huid geven.
  • Neem vooral verschillende setjes aan kleding mee, je kunt je in de studio omkleden. Ok heb ik in de fotostudio verschillende strakke jurken liggen.
  • Je handen zullen soms goed zichtbaar zijn op de foto, probeer deze en je nagels dan ook vooraf mooi te verzorgen.
  • Het is ook leuk om bijzondere dingen mee te nemen waar je nu al iets mee hebt. Een knuffeltje voor je baby waar je helemaal verliefd op bent of dat je van een dierbaar persoon hebt gekregen, de echo-foto, etc.
  • Nee, je hoeft echt niet in je blootje op de foto! Wanneer je dit wel wilt is dit geen probleem, maar jij bent ook zwanger met kleren aan. Jij bent de baas!! Sterker nog, die foto’s zullen je nog meer terugbrengen naar deze tijd.

Na de shoot
Ga ik hard voor jullie aan de slag om de meest mooie foto’s voor jullie te bewerken. Na goedkeuring ontvang je dezelfde dag via FB een preview. Na ongeveer 2 weken zet ik de foto’s (20-25) in een online album afgeschermd met een wachtwoord. Uit dit album kan jij je keuze maken. Onderstaand kan jij je keuze maken welk pakket je wilt reserveren. Na je keuze worden de foto’s digitaal via we-transfer aan je verstuurd.

zwangerschapsfotografie buitenlocatie

Prijzen

Je ontvangt ongeveer 2 weken na de shoot een mailtje van mij met de link naar jou persoonlijke pagina binnen mijn website. Hier staan de mooiste foto’s in die we tijdens de shoot hebben gemaakt. Het verschilt per shoot hoeveel foto’s er online komen maar het zullen er ongeveer tussen de 20 en 25 zijn. Je kunt uit verschillende pakketten kiezen, na je keuze worden de foto’s via we-transfer aan je toegestuurd. Als extra bonus ontvang je de foto’s van jouw keuze ook in zwart/wit.

Zwangerschapsfotografie op locatie is exclusief reiskosten. Vanaf 8253 zijn de eerste 15 km vrij, daarna € 0,35 per km

** Boek je naast je zwangerschapshoot ook een newbornshoot dan ontvang je 10% korting op de newbornshoot**

Meer zien?

Wil je meer zien van zwangerschapsfotografie, bekijk dan eens mijn portfolio of een leuke blog.

S
   PortfolioSSSS   Blog

Heb je een vraag of een leuk idee? Neem dan gerust contact op, ik sta je graag te woord en denk graag met je mee.

   Contact opnemen

error: Content is protected !!