Glutenvrije opties voor vlees en vis voor uw dieet

Glutenvrije opties voor vlees en vis voor uw dieet

Het vinden van glutenvrij voedsel van goede kwaliteit kan een moeilijke klus zijn. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u uit de buurt blijft van voedselproducten die gluten bevatten, waaronder brood, cake, koekjes, gebak, alles met tarwe, rogge of gerst erin. De reden waarom het zo belangrijk is om weg te blijven van dit soort voedsel, is omdat ze verborgen ingrediënten bevatten die je later veel schade zullen toebrengen in de vorm van auto-immuunziekten, kanker, depressie, etc. Glutenvrij voedsel is lekker, gezond , en kan iedereen een beter gevoel geven over hun gezondheid.

Glutenvrij vlees

Glutenvrij vlees en vis – Glutenvrije vleesalternatieven zijn er in vele soorten en maten nuttige info. Net als gewone vleesalternatieven, kun je ze in je koekenpan, op de grill, in de oven of op het fornuis koken. Glutenvrije zeevruchten kunnen ook worden gekookt als gewone vis. Glutenvrije kip is de laatste tijd ook erg populair geworden. Glutenvrije kip en kalkoen zijn ook erg smakelijke alternatieven voor rundvlees en varkensvlees.

Quorn en de andere vreemd uitziende "vegetarische" champignons zijn een geweldige vervanger voor vlees, en je kunt ze net als vlees koken, behalve dat je ze in kleinere stukjes kunt snijden en ze in verschillende sauzen kunt bakken. Je kunt ze ook gebruiken in soepen, stoofschotels, salades, groentegerechten en tal van andere dingen. Je kunt quorn letterlijk overal koken waar je gewone groente eet, en op een veel gezondere manier. Er is een verschil in smaak tussen vegetarische maaltijden zoals maïs en conventionele gekookte maaltijden, maar als je geen fan bent van vlees, dan garandeer ik je dat je quorn nog steeds lekker vindt!

Klik hier: CoolToMeatYou.nl